Kleuradvies

Kleuradvies

Kom je er niet helemaal uit wat je nou precies wil? Weet je niet welke kleuren je kunt combineren? Ik help je! Met dit pakket kom ik bij jou op locatie voor een kleuradvies. Ik neem mijn kleurenwaaiers en stalen mee zodat we dé perfecte combinatie kunnen vinden voor in jouw woning.

Wat krijg je? 
– Een uitgewerkt kleurenplan. Hier zie je op jullie plattegrond alle kleuren staan die ik adviseer. Zo kun jij meteen aan de slag!

Ik ben tijdens het proces en bij de uitvoering uiteraard beschikbaar voor vragen! Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend!

Finishing touch

Finishing touch

Heb jij wel een goede basis in jouw interieur, maar weet je niet hoe je het gezellig kan maken. Krijg je niet de juiste accessoires bij elkaar gezocht, waardoor je nu met heel veel verschillende items zit? Dan is dit pakket voor jou!

Ik kom bij je langs op locatie om jouw interieur te bekijken. Op basis van jouw wensen en eisen, wat ik zie op locatie, ga ik aan de slag met het maken van een stylingplan. Waardoor jouw interieur een samenhangend geheel krijgt!

Wat krijg je?
– Uitgewerkt stylingplan. Hierop zie je alle informatie terug waar je de items kunt kopen en wat de prijs hiervan is.
– Styling op locatie. Zodra je akkoord gaat met het plan, kunnen we alles gaan bestellen. Wanneer alle items binnen zijn kom ik bij je langs om alles op zijn plek te zetten!

Ik ben tijdens het proces en bij de uitvoering uiteraard beschikbaar voor vragen! 
Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend!

Interior a la Studio Kuijltje

Interior a lá Studio Kuijltje

Weet je écht niet waar je het zoeken moet? Kunnen jij en je partner het maar niet eens worden over de woonstijl die het beste in de woning past? Of zie je niet wat de juiste indeling is? Dan is dit pakket iets voor jou!

Ik ga je van A tot Z meenemen in het hele proces, met als eindresultaat een woning waar jij graag thuis wilt komen!

Wat krijg je?
– Moodboard
– 2d indeling van de ruimtes
– Fotorealistische beelden van de ruimtes, zo zie je in één oogopslag hoe de ruimte er uit komt te zien.
– Filmpje waar je door jouw nieuwe woning heen loopt
– Lichtplan
– Evt. een shoppinglist


Ik ben tijdens het proces en bij de uitvoering uiteraard beschikbaar voor vragen! 
Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend!